Digitala kurser i Encaustic Art

I samarbete med Encaustic House erbjuder vi en serie digitala kurser som lär dig de viktiga grunderna och hjälper dig att utvecklas. Kurserna leds av Michael Bossom och Wemke de Jong och innehåller pedagogiska filmer, instruktionstext och bilder.

Efter köpt kurs har du fri tillgång till kurserna så länge du önskar. Du kan när som helst gå in och repetera.

Filmerna är på engelska med svensk undertext, allt textmaterial är översatt till svenska. Efter att du köpt kursen får du ett mejl med instruktioner och lösen för att logga in på kursen som ligger på Encaustichouse.com.

I samarbete med Encaustic House erbjuder vi en serie digitala kurser som lär dig de viktiga grunderna och hjälper dig att utvecklas. Kurserna leds av Michael Bossom och Wemke de Jong och innehåller pedagogiska filmer, instruktionstext och bilder. Efter köpt kurs har du fri tillgång till kurserna så länge du önskar. Du kan när som helst gå in och repetera. Filmerna är på engelska med svensk undertext, allt textmaterial är översatt till svenska. Efter att du köpt kursen får du ett mejl med instruktioner och lösen för att logga in på kursen som ligger på Encaustichouse.com.
Vill du att jag håller en kurs hos dig? Dra ihop ett gäng så kommer jag om det är rimligt avstånd från Borlänge. Resekostnader tillkommer.