Snabba leveranser

Normalt skickas varorna inom 1 dygn, men om en vara saknas på lagret kan det ta 3-4 dagar. Beroende på vikt och format så skickas brev med Postnord och paket med DHL. Fraktkostnaden framgår när du genomför köpet.

Vill du hellre hämta i Borlänge och slippa frakten. Skriv detta på beställningen så kontaktar jag dig så kommer vi överens om tid och plats.

Retur

Ibland blir det fel. Låt oss veta om du ångrat dig genom ett mejl till info@encaustic.bombini.se så skickar vi ett formulär att fylla i. Returnera varorna inom 14 dagar. Observera att du själv får betala frakten om du ångrat köpet och ansvarar för att varan är paketerad så att den inte skadas. Därefter krediteras din betalning. Är varan skadad står vi för frakten.

Skada

Kontrollera varan när den kommer. Har du fått fel vara eller upptäckt en skada, kontakta oss på info@encaustic.bombini.se så snart som möjligt. Är felet vårt skickar vi genast en ersättningsprodukt och står givetvis för frakten.

Övrigt

Färg och form på produktbilder i butiken kan skilja sig från verkligheten. Vi reserverar oss för eventuell slutförsäljning.